KAYSERİ / AKKIŞLA - Kululu İlkokulu

Kululu İlkokulu

Kayseri/Akkışla/Kululu
Vizyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları Doğrultusunda; Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı, İyi Ahlaklı, Akılcı Bir Dünya Görüşüne Sahip, Atatürkçü, Üstlenmiş Olduğu Rolün Gereklerini En İyi Şekilde Yapma Gayret ve Sorumluluk Anlayışı Kazanmış, Kendine Güvenen ve Üretmeyi Seven, Liderlik Vasfı Gelişmiş Bireyler Yetiştirmektir.
Misyon
Milli ve Manevi Değerlerine Bağlı, Ayrım Yapmaksızın Tüm İnsanları Seven, Hoşgörülü, Bütün Canlıları Seven ve Çevre Bilinci Kazanmış, Ruh ve Beden Olarak Kendini Hayata sağlıklı Şekilde Hazırlayan, İlgi ve Kabiliyetleri Doğrultusunda Hedefler Belirleyen, Amaçlarına Ulaşmada Karşılaştığı Zorluklarla Yılmadan Mücadele Eden, Üst Öğrenimde İhtiyaç Duyacağı Bilgi ve Becerileri Kazanmış, Bireyler Yetiştirmektir.
Masa tenisi dalında il birincilikleri var.
Öğretim Şekli :Normal
Merkezi Sistem Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
0 - Lojman bulunmaktadır.
Kooperatif
Kasaba
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle : 70 km İlçeye : 2 Öğretmenlerimizin bir kısmı günlük il merkezine gidiş geliş yapmakta diğer kısmı ise başka kurumların lojmanlarinda kalmaktadır.